İki büyük holding daha borç yapılandırdı

İki büyük holding daha borç yapılandırdı

Türkiye’nin ilk 10 grubu arasında yer alan ve birçok sektörde faaliyetleri bulunan bir holdingin de borç yapılandırması için bankalarla temasta olduğu konuşuluyor.

İki büyük holding daha borç yapılandırdı
16px
24px
11.05.2018 15:16
ABONE OLgoogle

İş dünyasında bu aralar borç yapılandırılması sıkça konuşulur oldu. Döviz kurlarının, faizlerin bu kadar yüksek olduğu dönemlerde bu tür sonuçlar ekonominin bir gerçeğidir.

Bazen kötü yönetim, bazen de yatırımda yakalanmak borçları sürdürülemez hale getirir ve yeniden yapılandırma ile orta yol bulunmaya çalışılır.

Türkiye’nin üçüncü büyük grubu, Ülker markasının sahibi Yıldız Holding de geçtiğimiz ay borçlarını yeniden yapılandırmıştı.

Geçen haftalarda yapılan açıklama ile bankalarla mutabakata varıldığı bizzat Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker tarafından açıklanmıştı. 

Benzer borç yapılandırma haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk 10 grubu arasında yer alan ve birçok sektörde faaliyetleri bulunan bir holdingin de borç yapılandırması için bankalarla temasta olduğu konuşuluyor.

Yine gayrimenkul sektöründe birçok projesi olan AVM’leri, rezidansları ve konutları bulunan bir başka firmanın daha borç yapılandırması için bankalarla masaya oturduğunu duyduk.

Bu iki önemli şirketin de isimleri bizde saklı. Şu an için isimlerini zikretmemizin devam ettikleri görüşmeleri sekteye uğratmasından endişe ederiz. Bu iki önemli gelişmeyi paylaşmak istedik…

Para dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde