İhlas Holding CEO'su da gözaltına alındı

İhlas Holding CEO'su da gözaltına alındı

Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye (A-101) düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısının 80'e yükseldi.

İhlas Holding CEO'su da gözaltına alındı
16px
24px
17.08.2016 08:05
ABONE OLgoogle
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye (A-101) düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısının 80'e yükseldi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan ve Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ın da arasında bulunduğu 80 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

CAHİT PAKSOY DA GÖZALTINDA

Fatih Aktaş'ın yanı sıra gözaltına alınan isimler arasında Ferit Aktaş, İbrahim ve Hasan Sayın, Necati Erkan, İhlas'ın CEO'su Cahit Paksoy ile İsmail Aksoy da yer alıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde