İflas erteleten son tekstilci

İflas erteleten son tekstilci

Bir çalışanı tarafından 2007 yılında 200 bin TL dolandırılınca mali sıkıntıya giren tekstil firması iflas erteletti

İflas erteleten son tekstilci
16px
24px
08.09.2010 11:47
ABONE OLgoogle

İflas erteleten firmalar arasına Adapazarı’nda iç giyim üreten Ererler Tekstil de katıldı. Ayda 2 bin 500 parça gecelik ve sabahlık üreten firma, bir çalışanı tarafından 2007 yılında 200 bin TL dolandırılınca mali sıkıntıya girmiş. Kumaş satın aldığı Bursalı bir firmanın icra davası açması üzerine de iflas erteleme kararı aldırmış.

Para Dergisi'nin haberine göre Ererler Tekstil’in sahibi Mehmet Erer, firmanın piyasaya yaklaşık 500 bin TL borcu olduğunu, bunu ödemek için üretime devam ettiklerini belirtiyor. Ancak mali sıkıntıda olmaları nedeniyle yüzde 50’nin de altında kapasiteyle çalıştıklarını vurguluyor.

Köklü bir firma olan Ererler Tekstil, kendisine ait Jarpierre markasıyla 4 yıl önce gecelik ve sabahlık üretmeye başlamıştı. Anadolu’daki birçok yörede toptancı bayileri bulunan firma, ürünlerinin bir kısmını da Adapazarı’nda kendisine ait perakende mağazasında satıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde