İflas erteleme talebini borsaya bildirdi

İflas erteleme talebini borsaya bildirdi

İflas erteletmek için mahkemeye dün başvurduğunu açıklamıştı. Bugün de borsaya bildirdi.

İflas erteleme talebini borsaya bildirdi
16px
24px
11.10.2011 11:24
ABONE OLgoogle

ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticaret A.Ş, iflasının 1 yıl süre ile daha ertelenmesi talebiyle mahkemeye başvurduğunu açıklamıştı. ÇBS Boya bugünde İMKB'ye açıklama yaptı. İşt o açıklama:

ÇBS BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Özet Bilgi:              Terbir kararı ve erteleme süresinin uzatılması talebimiz           

AÇIKLAMA:

ÇBS BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. : Bilindiği üzere Şirketimiz  22.05.2009 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu kararı ile ,Türk Ticaret Kanunu'nun 324.Maddesine göre mali durumu nedeniyle İflas Erteleme talebiyle Mahkemeye başvurmuş ve 12.10.2010 tarihinde kamuya da duyurmuş olduğumuz  Kadıköy 4.Asliye Ticaret Mahkemesi heyeti tarafından oybirliği ile 12.10.2010 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile İflas ertelemesi talebimizin kabulüne karar verilmiştir. 

Mahkemenin aldığı ilk karara istinaden 1 yıllık sürenin bitiminden önce,  verilen kararın devamı niteliğinde iflasın 1 yıl süre ile daha ertelenmesi şeklinde, sürecin uzatılmasına ve varlıklarımız üzerinde daha once alınmış tedbir kararının devamına ilişkin müracaatımız bugün itibariyle  Kadıköy 4.Asliye Ticaret Mahkemesi 'ne yapılmış olup, bu konudaki gelişmeler her aşamasında kamuya duyurulacaktır.

IMKB

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde