İbrahim Tatlıses'ten dikkat çeken açıklama: Reza hırsızsa ben de hırsızım

İbrahim Tatlıses'ten dikkat çeken açıklama: Reza hırsızsa ben de hırsızım

Türkücü İbrahim Tatlıses, AKP'lilerin "Canı cehenneme" dediği Rıza Sarraf için "Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım. Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır." ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'ten dikkat çeken açıklama: Reza hırsızsa ben de hırsızım
16px
24px
03.02.2018 10:57
ABONE OLgoogle

Türkücü İbrahim Tatlıses, AKP'lilerin "Canı cehenneme" dediği Rıza Sarraf için "Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım. Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır." ifadelerini kullandı. Siyasete geri dönmek istediğini de belirten Tatlıses, "Beyefendi “Evet” derse, İzmir’den girmeyi isterim fazla zorlanmadan. Urfa’dan koymasın" dedi.

Yedi yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun süre konuşmayan türkücü İbrahim Tatlıses, sessizliğini bozdu.

Tatlıses AKP'lilerin ABD'deki davada itirafçı olduktan sonra Türkiye'ye ihanet etmekle suçladığı ve "Canı cehenneme" dediği Rıza Sarraf için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

"REZA HIRSIZSA BEN DE HIRSIZIM"

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Tatlıses, "Reza’yı çok severim, hem de evladım gibi. Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım. Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır." dedi.

"İZMİR'DEN GİRMEYE İSTERİM"

Tatlıses, siyasete geri dönmek istediğini de belirterek, "Beyefendi “Evet” derse, İzmir’den girmeyi isterim fazla zorlanmadan. Urfa’dan koymasın" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde