İbrahim Tatlıses, resmen AK Parti üyesi oldu

İbrahim Tatlıses, resmen AK Parti üyesi oldu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, daha önce 4 defa milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunduğu AK Parti'nin resmi üyesi oldu.

İbrahim Tatlıses, resmen AK Parti üyesi oldu
16px
24px
20.12.2018 22:26
ABONE OLgoogle

AK Parti'nin aday göstermediği Tatlıses: Bana yüce Allah tarafından makamların büyüğü bahşedilmiş zaten

Tatlıses, AK Parti'ye resmen üye oldu. Üyelik formunu Narlıdere İlçe Başkanlığı'na teslim eden Tatlıses'in mesleği 'ses sanatçısı' olarak yer aldı.

Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, 24 Haziran'da yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde, İzmir 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı olmuştu.

Seçimlerden önce AK Parti tarafından yapılan temayül yoklaması için teşkilat turu da yapan ve temayül yoklamasına katılan Tatlıses, aday gösterilmemişti

İkametgahı İzmir Narlıdere'de bulunan Tatlıses, yerel seçimler öncesi AK Parti'ye üye olmak için resmi başvurusunu yaptı. AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın üyelik formunu dolduran Tatlıses, meslek bölümüne, ses sanatçısı yazdı.

İbrahim Tatlıses formda 7 çocuğunun bulunduğunu belirttiği aktarıldı.

Narlıdere İlçe Teşkilatı, Tatlıses'in üyelik başvurusunu kabul etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde