İbrahim Tatlıses kızınca bütün servetini açıkladı

İbrahim Tatlıses kızınca bütün servetini açıkladı

Basında çıkan “serveti dudak uçuklatan ünlüler” listesinin ilk sırasında yer almak, İbrahim Tatlıses’i kızdırdı.

İbrahim Tatlıses kızınca bütün servetini açıkladı
16px
24px
10.12.2014 20:24
ABONE OLgoogle
Basında çıkan “serveti dudak uçuklatan ünlüler” listesinin ilk sırasında yer almak, İbrahim Tatlıses’i kızdırdı. Listedeki bilgilerin yanlış olduğunu ileri süren türkücü, mal varlığını yazılı olarak açıkladıktan sonra listeyi “ıbrahim Tatlı Servet” diye imzaladı.

Mal varlığımı benden dinleyin

Benim neyim var neyim yok, asıl benden dinleyin. Unutmayın ki zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış. Açıklıyorum! Seyrantepe’de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebap salonu, TV binası, Tatlıses şirketler Grubu binası, By Tatlıses Giyim’in atölyesi ve mağazası var. Demirciköy Alarko Sitesi’nde bir villa, Seyrantepe Oyak Sitesi’nde 3 daire, şanlıurfa’da 1 daire, yine şanlıurfa’da 3 dönüm arsa, ızmir Narlıdere Folkart Evleri’nde 1 daire, Hadımköy Günışığı Konakları’nda ise 1 villa bulunuyor.   

İki televizyon kanalım var
                        
Ayrıca 1 tekne, 2 sürat motoru, Bodrum Bitez’de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde 1 villa, Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, yine Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası’nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul’da 5 kebap salonu, uydu kanalı ve D-Smart’ta yayında olan TV kanalı, ayrıca birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV... Yani iki televizyon kanalım var. Saygılarımla...
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde