İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ailesi karşı çıktı

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ailesi karşı çıktı

İzmirli Gülçin Karakaya ile yaşadığı aşkı açıklayarak magazin gündemini sarsan İbrahim Tatlıses, Bodrum’dan aşk paylaşımları yapmaya devam ediyor. 25 yaşındaki Karakaya’nın, Tatlıses’in manikürcüsü olduğu ve ailesinin bu ilişkiye karşı çıktığı öğrenildi.

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisinin ailesi karşı çıktı
16px
24px
30.06.2020 15:25
ABONE OLgoogle

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre köstebek kriziyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in son bombası kendisinden 43 yaş küçük sevgilisiyle evlenmek istemesi oldu. 

Yeni Asır Gazetesi'nin ulaştığı bilgiye göre İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda bir emlak satışından dolayı ailesiyle arası açılan İbrahim Tatlıses'in tüm çocuklarının ve Karakaya'nın ailesinin de karşı çıktığı ilişkinin evliliğe gidip gitmeyeceği merak ediliyor.

AŞK TATİLİNE DEVAM

Bu günlerde Bodrum'da tatilde olan ünlü şarkıcı ve genç sevgilisi mutluluk pozları paylaşarak ilişkilerini tüm dünyaya ilan etti. İbrahim Tatlıses'in hiç kimsenin telefonuna çıkmadığı öğrenildi.

Öte yandan Tatlıses'in köstebek krizinden sonra yanında çalışanları işten çıkararak yeni bir kadro kurduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde