İbrahim Tatlıses baba mı oluyor?

İbrahim Tatlıses baba mı oluyor?

İbrahim Tatlıses ile eşi Ayşegül Hanım bugünlerde tatlı bir heyecan yaşıyor.

İbrahim Tatlıses baba mı oluyor?
16px
24px
06.08.2012 12:12
ABONE OLgoogle

 İbrahim Tatlıses ile eşi Ayşegül Hanım bugünlerde tatlı bir heyecan yaşıyor. Çiftin yakınlarına göre Tatlıses, test sonuçlarını bekleyen eşi Ayşegül Hanım'dan "Hamileyim" müjdesini almak için yerinde duramıyor.

Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çiftinin geçen hafta dünyaya gelen oğulları Kemal'in ardından sanat camiasında şimdi de başka bir bebek haberi konuşuluyor. 13 Mart 2011 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda ölümden dönen İbrahim Tatlıses ile eşi Ayşegül Hanım'ın bugünlerde bebek heyecanı yaşadığı iddia edildi. İkili, bu büyük haberi geçtiğimiz günlerde yakınlarıyla paylaştı.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

İbrahim Tatlıses'in yakın çevresinin iddiasına göre ünlü sanatçı bugünlerde heyecanla eşi Ayşegül Hanım'ın yaptırdığı testlerin sonucunu bekliyor. Ölümden dönen ve bunu Allah'ın kendisine bir lutfü olarak gören Tatlıses'in, Ayşegül Hanım'dan bir çocuğu olmasını çok istediği ve ondan gelecek "Hamileyim" müjdesini duymak için yerinde duramadığı öğrenildi.

5 ÇOCUĞU VAR

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak'tan Gülşen, Gülden ve Ahmet, Perihan Savaş'la birlikteliğinden kızı Melek Zübeyde, Derya Tuna'dan ise İdo olmak üzere 5 çocuğu var.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde