İbrahim Kutluay yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

İbrahim Kutluay yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

11 yıllık eşi Demet Şener ile evliliğini bitiren ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, önceki gün yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

İbrahim Kutluay yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
16px
24px
19.04.2018 10:46
ABONE OLgoogle

İbrahim Kutluay'la bir yıl süren çekişmeli boşanma davası Ocak'ta sonuçlanan Demet Şener, "ikinci kadın" ilan ettiği Sponza'ya da 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. 

Gecce’nin haberine göre aylardır süren davalar yüzünden ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, trafikte objektiflere yakalandı.

Maçka Parkı'nda bir araya gelen Kutluay'la Sponza, gazetecileri atlatmak için yoğun çaba sarf etti. Buluşma yerine kendi araçlarıyla gelen çiftten Kutluay, Sponza'yı otomobilinin içinde beklerken objektiflere yakalandı.

İşini şansa bırakmayan eski basketbolcu, sevgilisi ile aynı araca binmek yerine onu takip etmeyi tercih etti. Maçka'dan hareket eden çift, Dolmabahçe'ye giderken trafik ışıklarına takıldı. Görüntülendiklerinden habersiz olan aşıklar, yeşil ışık yanar yanmaz gaza basarak yollarına devam etti.

Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay, Nişantaşı'ndaki bir mekana girerken Demet Şener'in de 100 metre ileride bir davette olması "Büyük piştiye ramak kaldı" dedirtti. 

Kutluay ile Sponza'nın 100 metre ilerisinde bulunduğundan habersiz olan Şener, katıldığı davette yeni ilişkiye yeşil ışık yaktı. 

Şener, "Yeni aşklara kapım kapalı değil. İnşallah zamanı gelince o da olacak. Yas dönemini yaşadım. Daha genceciğim. Bir kişinin yaptığını herkese mal edemem. Ama şu an kalbim boş." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde