İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ayrıldı

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ayrıldı

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, uğruna evliliğini bitirdiği Edvina Sponza ile yollarını ayırdı.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ayrıldı
16px
24px
02.08.2019 02:48
ABONE OLgoogle

Demet Şener'le olaylı bir şekilde boşanan İbrahim Kutluay, yıllardır sevgilisi Edvina Sponza ile gözlerden uzak aşkını yaşıyordu. Kutluay’ın yaşanan bu uzun süreli ilişkiyi bitirme kararı aldığı iddia edildi.

İbrahim Kutluay, sosyal medya hesabından “Freedom finally (Sonunda özgürlük”) paylaşımı yaptı ve Edvina Sponza’yı da takip listesinden çıkardı.

EDVİNA SPONZA KİMDİR?

Edvina Sponza ünlü işadamı Murat Özyeğin ile evliydi. Sosyetinin ünlü çifti 2012 yılında evliliklerinde kriz yaşamışlardı. Sorunları aşamayan çift 11 yıllık evliliklerini aynı sene noktalamışlardı. Dünyanın en zengin 250 iş adamı arasında yer alan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in oğlu Murat Özyeğin'le 2001 yılında evlenen İzmirli Edvina Sponza'nın da evliliği 2012 yılında sürpriz bir şekilde noktalandı.

Edwina Sponza ve Murat Özyeğin çiftinin 2003'te, 2005'te ve 2010 yılında çocukları dünyaya gelmişti.

Edwina Sponza, üç çocuğu ve kendisi için yüklü bir tazminat almıştı.

Edwina Sponza, 1974'te İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir'de dünyaya geldi. Levanten bir ailenin çocuğudur. İlkokulu İtalyan Okulu'nda, ortaokul ve liseyi ise İzmir Özel Türk Lisesi'nde okudu. 1991 yılında üniversite öğrenimi için İstanbul'a taşındı ve buradan hiç ayrılmadı. 2001 yılında Edwina Sponza sosyete ve iş dünyasının ünlü ismi Murat Özyeğin ile evlendi.

Çiftin 13, 10 ve 6 yaşlarında iki kız ve bir oğlan çocukları var. Edvina Sponza, 2010 yılında başladığı yogayla bağını koparmayıp 2015'te eğitmen oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde