İbrahim Kutluay, Demet Şener'i aldattı mı?

İbrahim Kutluay, Demet Şener'i aldattı mı?

Demet Şener Kutluay'la halen evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kutluay'la, Edwina Hanım'ın yasak aşk yaşadığına dair çıkan dedikodular; kulaktan kulağa yayıldı

İbrahim Kutluay, Demet Şener'i aldattı mı?
16px
24px
06.08.2012 12:09
ABONE OLgoogle

Murat ve Edwina Özyeğin'in 11 yıllık evlilikleri geçtiğimiz gün sessizce bitti. İddiaya göre yuva; sosyetik güzelin evli ve 2 çocuklu Kutluay'la yaşadığı yasak aşk yüzünden yıkıldı.

Önceki gün ortaya atılan bir iddia, magazin dünyasını sarsacak... Dedikodular, cemiyet hayatının gözde çifti Edwina ile Murat Özyeğin'in 11 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirmeleriyle başladı.

Fiba Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre; Özyeğin çifti, evliliklerini karşılıklı olarak geçtiğimiz gün sona erdirdi. İddialara göre ise ayrılığın sebebi İbrahim Kutluay'dı!

GÖZLER ONLARDA

Demet Şener Kutluay'la halen evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kutluay'la, Edwina Hanım'ın yasak aşk yaşadığına dair çıkan dedikodular; kulaktan kulağa yayıldı. Herkes şimdi İbrahim Kutluay'ın iddia edildiği gibi eşine ihanet edip etmediğini ve Özyeğin çiftinin yuvasının Kutluay yüzünden yıkılıp yıkılmadığını merak ediyor.

Mutlu evlilikleriyle parmak ısırtan ve 2 çocuğu bulunan Özyeğin çiftinin ayrılığı, şok etkisi yarattı.

DEMET NE İMA EDİYOR?

Yıllar önce İbrahim Kutluay'la aşk yaşarken Demet Şener yüzünden ihanete uğrayan Demet Akalın'ın twitter'da yazdığı şu cümleler; "Dedikoduları Demet de mi duydu? dedirtti:

'Tarih tekerrürden ibarettir ama gurursuz kadınlar için geçerli değil tabii ki bu laf. Yuva yıkanın yuvası olmazmış, vakit geldi! Benim için lüzumsuz ve tarihi bir konu ama ben boşuna demiyorum cennet de burada cehennem de!" (Sabah)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde