İbrahim Betil neyin peşinde?

İbrahim Betil neyin peşinde?

Eski bankacı İbrahim Betil bugünlerde birkaç proje için şirketlerin kapısını çalıyor..

İbrahim Betil neyin peşinde?
16px
24px
10.06.2010 10:33
ABONE OLgoogle

Global krizin yansımalarından kurumsal sosyal sorumluluk projeleri de nasibini alıyor. Satış ve karlılığı düşen şirketler, özellikle yeni sosyal sorumluluk projelerinde isteksiz davranıyor. Sanırız biraz da bu yüzden bugün birçok STK (sivil topluk kuruluşu) geliştirdiği projeleri sahiplenecek bir şirket ya da kurum bulmakta zorlanıyor. Geçenlerde karşılaştığımız eski bankacı İbrahim Betil’in de bugünlerde birkaç proje için şirketlerin kapısını çaldığını öğrendik.

Bilindiği gibi İbrahim Betil, 2002’de kurduğu TOG’un (Toplum Gönüllüleri Vakfı) başkanlığını yürütüyor. Vakfa üye olan 20 bin genç topluma hizmet etmek için çeşitli projeler geliştirip uyguluyor.

Gelelim TOG’un yeni geliştirdiği projeye... TOG, üniversitede okuyamayan gençlere meslek kazandırmak için bir proje geliştirmiş. Bu proje kapsamında örneğin, liman bölgesinde yaşayan gençlerin gümrük işlemleri yapabilecek bir donamına ulaştırılması var. Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlik merkezlerini eğitim için tahsis etme sözü vermiş. Bu projeyi hayata geçirmek için 1 milyon TL’lik kaynak gerekiyor. Yani bunu sahiplenecek cömert bir şirket aranıyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde