İZTO: Hükümet artık ekonomiye odaklansın

İZTO: Hükümet artık ekonomiye odaklansın

Demirtaş, ''Hükümetten beklentimiz referandum geride kaldığı için tekrar ekonomiye odaklanarak başta vergi barışı olmak üzere ekonomimizin acil ihtiyacı olan uygulamaları hayata geçirmesidir''dedi.

İZTO: Hükümet artık ekonomiye odaklansın
16px
24px
13.09.2010 16:03
ABONE OLgoogle

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, ''Hükümetten beklentimiz referandum geride kaldığı için tekrar ekonomiye odaklanarak başta vergi barışı olmak üzere ekonomimizin acil ihtiyacı olan uygulamaları hayata geçirmesidir''dedi. 

     Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, referandum sonuçlarının Türkiye ve demokrasi için hayırlı ve yararlı olmasını dilediğini, halkın takdirine herkesin saygı göstereceğini belirtti. 

     İş dünyasının daha fazla üretmek için çalışmaya devam edeceğini kaydeden Demirtaş, şöyle devam etti:
     ''Ekonomimizin makro dengeleri yerine oturdu, bundan sonra da bu dengelerin bozulacağını düşünmüyorum. Biz iş dünyası olarak bundan sonra referandum, genel seçim düşünmeden, sağlam makro dengelerin üzerinde daha fazla üretmek, daha fazla istihdam yaratmak ve daha fazla ihracat için çalışacağız. Hükümetten beklentimiz referandum geride kaldığı için tekrar ekonomiye odaklanarak, başta vergi barışı olmak üzere ekonomimizin acil ihtiyacı olan uygulamaları hayata geçirmesidir.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde