İTO: İstanbulPark için anlaştık

İTO: İstanbulPark için anlaştık

İTO Başkanı Yalçıntaş, İstanbul Park Pisti'nin işletmesini, uluslararası bir yatırımcıya vermek için ön anlaşmayı imzaladıklarını açıkladı

İTO: İstanbulPark için anlaştık
16px
24px
08.03.2007 14:50
ABONE OLgoogle

 İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park Pisti'nin işletmesini, uluslararası bir yatırımcıya vermek için ön anlaşmayı imzaladıklarını, 1-2 haftaya kadar açıklama yapacaklarını bildirdi.

Yalçıntaş, CNR Expo'da düzenlenen 21. Uluslararası Tüm Optik ve Oftalmolojik Ürünler Fuarının açılışında Formula 1 ile ilgili sorularını yanıtladı. Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park'ın işletmesini uluslararası bir yatırımcıya vermek için ön anlaşmayı imzaladıklarını ifade eden Yalçıntaş, avukatların şu anda çalıştığını kaydetti. İ

sim vermekten kaçınan Yalçıntaş, Formula 1'in patronunun isminin geçtiğinin söylenmesi üzerine şunları söyledi: ''Gazetelerde yazan şey hakkında bir şey söyleyemem. Söylediğim şey yabancı yatırımcıya vermek üzere çalışıyoruz. Avukatlar en son düzenlemeleri yapıyorlar. 1-2 haftaya kadar açıklamayı yapacağız.'' İhaleden bir netice çıkmadığı için işi karşılıklı pazarlığa döktüklerini söyleyen Murat Yalçıntaş, ''Şu anda karşılıklı pazarlıkla görüşüyoruz'' diye konuştu.

Yalçınyaş isim vermese Sabah'tan Seçkin Ürey uluslararası yatırımcının isminin F1'in patronu Bernie Ecclestone olduğunu yazmıştı.

İşte o haber İstanbulPark'a sürpriz alıcı

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde