İSPARK çalışanı bu serveti nasıl yaptı? Yazlık, otomobil, traktör...

İSPARK çalışanı bu serveti nasıl yaptı? Yazlık, otomobil, traktör...

İSPARK kabini içinde elinde para desteleriyle çektiği fotoğraflarının altına “tüyü bitmemiş yetimin hakkı var” yazarak “paraları FETÖ’cülere ve CHP’lilere vermem” diyen Bekir Aslıtürk ismi bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

İSPARK çalışanı bu serveti nasıl yaptı? Yazlık, otomobil, traktör...
16px
24px
19.04.2019 19:39
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna Ekrem İmamoğlu’nun oturmasının ardından, sosyal medyanın gündemine bir paylaşım oturdu.

Belediyenin şirketlerinden olan İSPARK’a ait kabin içinde elinde para desteleriyle çektiği fotoğraflarının altına “tüyü bitmemiş yetimin hakkı var” yazarak “paraları FETÖ’cülere ve CHP’lilere vermem” diyen Bekir Aslıtürk ismi bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.  Nasıl becerdiniz! İspark 18 Milyon TL zarar etti

İSPARK’TAN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Odatv’nin haberinin ardından İSPARK’tan açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu fotoğraftaki paraların günlük hasılata ait olduğu belirtilirken, “Personelin elinde bulunan paralar, mali fişler ile birlikte resmi evrak ve dokümanlarla belgelendirilmiş ve sisteme kayıtlı gelirlerdir” denildi. Açıklamada, söz konusu İSPARK çalışanı ile ilgili de soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YAZLIK, ARABA, TRAKTÖR…

Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımı yapan ismin hesabını didik didik inceledi. Belediyenin otoparklarını işleten İSPARK’ın çalışanı Bekir Aslıtürk, Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafta Tekirdağ’dan bir yazlık aldığını belirtip “Allah olmayanlara nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Bekir Aslıtürk, yine Facebook hesabından Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde yola atlayan bir köpeğe çarpmamak için kendi canını hiçe saydığını belirtmiş ve aracın hasar aldığı fotoğrafı paylaşmış.

İSPARK çalışanı Bekir Aslıtürk’ün malvarlığı bununla da sınırlı kalmadı. Aslıtürk, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda kendi traktöründen de söz etti. 

HESABINI KAPATTI

Sosyal medya kullanıcılarının en çok tartıştığı konulardan birisi de Bekir Aslıtürk’ün bu paraları nereden bulduğu oldu.

Bekir Aslıtürk, isminin sosyal medyada gündem olmasının ardından Facebook hesabını kapattı.

Bekir Aslıtürk’ün paylaşımları Ekşi Sözlük’te de gündem oldu. Bazı Sözlük yazarları İSPARK çalışanı Bekir’in gerçek soyadının Kömüş olduğunu ileri sürdü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde