İMİB Başkanı şaşırttı: Uçağım inşaallah Üsküdar'a düşer

İMİB Başkanı şaşırttı: Uçağım inşaallah Üsküdar'a düşer

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin seçimli genel kurulunda mevcut başkan Çoker ve Ali Kahyaoğlu yarışacak

İMİB Başkanı şaşırttı: Uçağım inşaallah Üsküdar'a düşer
16px
24px
19.04.2014 10:28
ABONE OLgoogle
Yıllık ihracatı 2.2 milyar dolara ulaşan madencilik sektöründe kozlar 25 Nisan'da paylaşılacak. 4 binden fazla üyesi bulunan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) seçimli genel kurulu yaklaşırken, seçim kulisleri de hızlandı.

Dış Ticaret Kompleksi'nde saat 13.00'te başlayacak seçimlere mevcut yönetimin karşısına aday olarak çıkan Ali Kahyaoğlu, mevcut yönetimin sektörün derdini hükümete aktarmakta başarılı olamadığını ileri sürdü.

Mevcut Başkan Hasan Can Çoker'i 'pasif' kalmakla suçlayan Kahyaoğlu, "Orman ruhsatları konusu hükümete iyi anlatılamadı. Bu nedenle Türkiye, 750 milyon dolarlık daha az ihracat yaptı. Şu anki yönetimin sektörün sıkıntılarını anlatmak için yetkililere sesini duyurmak gibi bir kaygısı yok" dedi.

Kahyaoğlu, göreve geldiklerinde sektörün sorunlarını hükümete daha çok duyurmak için aktif olacaklarını söyledi. 

"UÇAĞIM İNŞALLAH ÜSKÜDAR'A DÜŞER"

İMİB Başkanı Hasan Can Çoker'in 30 Mart'ta Facebook sayfasına yazdığı yazılar da sektörü karıştırdı. Çoker, "Uçağım düşmez ise 2 saate kadar oyumu kullanırım, yok düşerse inşallah Üsküdar'daki malum yere düşer. İşte o vakit en güzel seçim olurken benim keyifle yaşayamadığım" yazısını paylaştı. Bu yazının olduğu sayfa daha sonra kapatıldı. 
Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde