IMF: Yunanistan acı ilacı içmek zorunda

IMF: Yunanistan acı ilacı içmek zorunda

Kahn, ''Yunanların, borç krizinin üstesinden gelmek istiyorsa acı ilacı içmesi ve dış yardımı kabul etmesi gerekiyor'' dedi.

IMF: Yunanistan acı ilacı içmek zorunda
16px
24px
28.04.2010 09:06
ABONE OLgoogle

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, ''Yunanların, borç krizinin üstesinden gelmek istiyorsa acı ilacı içmesi ve dış yardımı kabul etmesi gerekiyor'' dedi. 

     Strauss Kahn, Fransa'da bir gazeteye verdiği demeçte, Yunanistan'ın yıllarca birçok sıkıntıyla karşı karşıya kalacağını, ancak alternatifin savunulamaz olduğunu ifade etti. 

     IMF Başkanı Strauss Kahn, ''Acı ilacı yazan doktoru kovarak birinin iyileşebileceğine inanmak hayal olur. Yunanlara yardım için oradayız. Onlara yardım etmezsek savunulamaz bir durumda olacaklar'' dedi. 

     Strauss Kahn, ''Yunanlar, yıllar süren baştan savma gidişattan sonra kamu maliyesini düzeltmenin acı ve zor olacağının farkına varmalılar. Ancak bu durumdan çıkmak için başka çözüm yok'' diye konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde