İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe'nin Trabzonspor sevgisi

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe'nin Trabzonspor sevgisi

“Bize Her Yer Trabzon” sloganıyla geniş bir taraftar kitlesine sahip olan Trabzonspor’un iş dünyasında da çok sayıda taraftarı var. Bunlardan biri de İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe.

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe'nin Trabzonspor sevgisi
16px
24px
21.12.2018 15:51
ABONE OLgoogle

Süper Toto Süper Lig’de haftalar geçtikçe heyecan da artıyor. Üç büyük kulüp Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu sezon kötü tablo sergilemelerinin de etkisiyle Anadolu takımları ligin ilk yarısında son haftaya girilirken üst basamaklara sıralanmış durumdalar.

Bu sezon doludizgin giden Başakşehir, ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi. Sezonun flaş takımlarından biri de Trabzonspor. Lige iyi başlayamayan bordo mavililer, ilerleyen haftalarda üst üste kazandıkları maçlarla üst sıralara tırmanmayı başardılar.

“Bize Her Yer Trabzon” sloganıyla geniş bir taraftar kitlesine sahip olan Trabzonspor’un iş dünyasında da çok sayıda taraftarı var. Bunlardan biri de İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe. Trabzon Tonya doğumlu olan Gültepe, taraftar olmanın da ötesinde, Trabzonspor’un daha iyi nasıl yönetilebileceği konusuna kafa yoran işadamlarından.  

Kulüpte kongre üyesi olan Gültepe, geçmişte işadamı Celil Hekimoğlu’nun listesinden yönetime talip olmuş ancak bu liste seçimi 13 oyla kaybetmişti. Gültepe’nin ileride Trabzonspor başkanlığına soyunup soyunmayacağını henüz bilmiyoruz fakat yoğun iş temposuna rağmen bordo mavili kulübe zaman ayırmayı ihmal etmediği görülüyor.

Arkadaşımız Özbey Men’in duyumlarına göre Gültepe, geçen ayki İHKİB Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Trabzon’da gerçekleştirmiş. Neden mi? Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tribünlerden seyretmek için. Öğrendiğimize göre İHKİB yöneticileri bu seyahat sırasında Trabzon’da bir de çalıştay düzenlemişler. Bu arada maçı Trabzonspor’un kazandığını da hatırlatalım.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde