İGDAŞ çalışanları 6.5 milyona ofiste egzersiz yapacak

İGDAŞ çalışanları 6.5 milyona ofiste egzersiz yapacak

İBB şirketlerinden İGDAŞ, kurumda çalışanlara egzersiz ve sağlıklı beslenme eğitimi vermek için 6 milyon 480 bin liralık ihale düzenledi. “Hareket Ofiste Projesi” için düzenlenen ihale kapsamında İGDAŞ çalışanlarına yönelik okçuluk etkinliği de düzenlenecek.

İGDAŞ çalışanları 6.5 milyona ofiste egzersiz yapacak
16px
24px
07.06.2019 16:04
ABONE OLgoogle

İstanbul'a doğalgaz hizmeti veren İBB şirketi İGDAŞ'ın “Hareket Ofiste Projesi” hizmeti almak için 2 Nisan 2019 günü düzenlediği ihale sonuçlandı. Tek şirketin katıldığı ihale 6 milyon 480 bin TL'ye İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş'ye (SPOR İSTANBUL) verildi.

İGDAŞ gibi bir İBB şirketi olan SPOR İSTANBUL ile 10 Haziran 2019-31 Mart 2020 tarihleri arasına kapsayan 9 aylık sözleşme imzalandı. İhalenin teknik şartnamesine göre Hareket Ofiste Projesi; İGDAŞ bünyesinde çalışan yaklaşık 2 bin 200 kişinin sosyal ve fiziksel anlamda desteklenmesi, sağlıklı yaşam kültürünün gündem yapılarak farkındalık oluşturulması, fizyoterapi ve rehabilitasyon desteği, spor eğitmeni yönetiminde fiziksel aktivite çalışmaları, sağlıklı beslenme, diyetisyen ve psikolog desteği içeriyor.

Proje ile fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme tutumunun kurum kültüründe örgütsel bir davranışa dönüşmesi adına afiş, sticker bastırılıp eğitimler verilecek. Konuyla ilgili e-posta ve sms gönderimi yapılacak.

OKÇULUK EĞİTİMİ DE VAR

Sportif etkinlikler içinde de okçuluk, mini golf ve trekking etkinleri düzenlenecek. Etkinlikte fotoğraf çekim hizmeti verilecek. Şartnamede, kurum çalışanlarının kendilerine tahsis edilmiş günde ve mekanda okçuluk faaliyetlerine katılacağı, kadın- erkek tüm çalışanların bu etkinliğe katılabileceği belirtildi. Her bir okçuluk organizasyonu için bir set okçuluk malzemesi kullanılacak. Bir set içinde 10 adet Türk yayı, 10 adet Türk yayı kepaze, 100 adet ok alüminyum, 100 adet ok ahşap, 20 adet hedef tahtası, 40 adet hedef tahtası ayağı bulunacak.

KURUYEMİŞ DAĞITILACAK

Çalışanlara bir kez “Sağlıklı Yaşam Kiti” dağıtılacak. 2 bin 200 kişiye dağıtılacak kitin içinde 4 adet sağlıklı yaşamı teşvik edici kitap, bir adet cam su şişesi, çiğ fındık- çiğ kaju-turna yemişi- çiğ antep fıstığından oluşan 250 gramlık sağlıklı besin paketi olacak.

Çalışanların boyu ve kilosu ölçülerek vücut kitle indeksi ile vücut yağı yüzdesi hesaplanacak. Spor eğitmenleri çalışanlara masa başında ortalama 1-2 dakika sürecek germe ve kuvvet egzersizlerini uygulamalı olarak gösterecek.

20 KİŞİYE AKILLI SAAT

Etkinliklere gönüllü olarak katılıp en yüksek gelişimi kaydeden 20 kişiye akıllı saat verilecek. Kurumsal beslenme eğitimi, egzersiz eğitimi, sağlıklı yaşam eğitimi, derin beyin eğitimi, doğru nefes eğitimi de verilecek.

Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde