ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor

ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor

TOBB ve ICC Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimleriyle Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan ‘ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor.

ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor
16px
24px
21.02.2020 11:39
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan ‘ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi, 24 Şubat Pazartesi günü İstanbul Facebook İstasyon’da düzenlenecek tören ile açılacak.

Törende, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB ve ICC Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ICC Genel Sekreteri John Denton, Habitat Derneği Kurucusu ve Başkanı Sezai Hazır, Facebook Derya Matraş birer konuşma yapacak.  Facebook İstasyon ücretsiz... Hisarcıklıoğlu: Sosyal medyada laf değil iş üretelim

TOBB, ICC ve ICC Türkiye Milli Komitesi arasında Türkiye ve bölgede girişimcilik faaliyetlerinin geliştirilmesine ilişkin işbirliği anlaşmasının imzalanacağı törende, ICC’nin Facebook İstasyon’a ortaklığı da başlatılacak.

Açılışın ardından “ICC Girişimcilik Merkezinin ilk bölgesel ofisi olarak İstanbul: Yatırımcı ve Girişimci Perspektifi” ve “Inovasyon, eğitim ve girişimcilik: İstanbul’un dünya ile bağlantısı” başlıklı paneller düzenlenecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde