İBB'den "Milyarlık gökdelen" açıklaması

İBB'den "Milyarlık gökdelen" açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "Seyrantepe’de 900 milyon liraya 281 metre yüksekliğinde gökdelen yaptıracak" haberine açıklama yaptı

İBB'den "Milyarlık gökdelen" açıklaması
16px
24px
28.01.2015 10:42
ABONE OLgoogle
Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine İBB'den açıklama geldi. 

İşte o açıklama:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası inşa edeceği yolunda çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur:
“Belediye bünyesinde yaklaşık 70 bin personel çalışmaktadır.

Bu sebeple İstanbul’un farklı noktalarına dağılmış bulunan tüm personelin tek çatı altında toplanması halinde işletme giderleri açısından ciddi bir tasarruf sağlanıp sağlanmayacağına ilişkin bir ar-ge çalışması yapılmıştır.
 
Bu doğrultuda tüm birimleri tek çatı altında toplayabilecek nitelikte bir hizmet binası için taslak proje hazırlanmış olmakla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yarım ada içinde kalmasının daha doğru olacağı değerlendirilmiş ve Yeni Hizmet Binası Projesi uygulamaya konulmamıştır.

Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Saraçhane’de bulunan mevcut binasında hizmet vermeye devam edecektir.

Böylelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Seyrantepe’de yeni bir hizmet binası yapılacağı yolundaki haber gerçek değildir”

Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

Haberde "Saraçhane’deki hizmet binasını beğenmeyen Topbaş, Seyrantepe’de 900 milyon liraya 281 metre yüksekliğinde gökdelen yaptıracak. Belediyenin tüm binaları ise satışa çıkarılacak…" deniliyordu
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde