Hüsnü Özyeğin, Rusları nasıl tavlayacak?

Hüsnü Özyeğin, Rusları nasıl tavlayacak?

Bankacılık duayeni Hüsnü Özyeğin, Rusya’daki bankası Credit Europe’a müşteri kazandırmak için ilginç bir kampanya başlattı.

Hüsnü Özyeğin, Rusları nasıl tavlayacak?
16px
24px
29.01.2013 08:26
ABONE OLgoogle

Rusya’daki operasyonunu gözlerden uzak bir şekilde büyüten bankacılık duayeni Hüsnü Özyeğin, 1.100 bankanın olduğu bir pazarda Credit Europe Bank’ı ilk 20 banka arasına sokmayı başardı.

Rusya’da otomobil kredilerinde yüzde 7.5 pazar payı ile beşinci sırada olan Credit Europe Bank, mevduat alanında da pazar payını artırmak için harekete geçti.

Bankacılık duayeni Hüsnü Özyeğin, Rusya’daki bankası Credit Europe’a müşteri kazandırmak için inovatif bir kampanya başlattı.

Credit Europe Bank, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı anlaşmayla, mevduat hesabı açan müşterilerini Türkiye’ye uçuruyor. 1997’de 5 şubeyle Rusya pazarına ‘Merhaba’ diyen Credit Europe Bank, 3.5 milyar dolarlık aktif büyüklüğe ulaşmış durumda. (ufuk Korcan/Vatan)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde