Hürriyet'te Taha Akyol ile yollar ayrıldı

Hürriyet'te Taha Akyol ile yollar ayrıldı

Demirören Grubu tarafından satın alınan Hürriyet'te yazar operasyonu başladı. Gazete, Taha Akyol'un yazılarına son verdi.

Hürriyet'te Taha Akyol ile yollar ayrıldı
16px
24px
13.09.2018 19:05
ABONE OLgoogle

Doğan Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından Hürriyet gazetesinin yazar kadrosunda işten çıkarmalar başladı.

Ekim 2011'den bu yana Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Taha Akyol ile yollar ayrıldı. Akyol köşe yazarlığının yanı sıra Doğan Medya bünyesindeyken CNN Türk'te Genel Müdürlük görevinde bulunmuş ve programlar hazırlayıp sunmuştu.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından Akyol'un hazırlayıp sunduğu "Eğrisi Doğrusu" programı yayından kaldırılmıştı.

Akyol, son kez kaleme aldığı köşe yazısıyla Hürriyet okurlarına veda etti.

Akyol, şunları söyledi:

"Yazarlıkta en zor olan, veda yazısı yazmaktır. Hele de yıllarca birlikte olduğu okurlara, yıllarca çalıştığı kurumlara veda etmek daha bir zordur. Bugün bu zor vedayı yapıyorum. Değerli okurlarıma ve çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum."

Doğan Medya'nın Demirören'e satışı sonrasında köşe yazarları Melis Alphan, Yonca Tokbaş ve Mehmet Yaşin ile yollar ayrılmıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde