Hürriyet ‘Genel Yayın Yönetmenliği’ne “evet” dedi

Hürriyet ‘Genel Yayın Yönetmenliği’ne “evet” dedi

Medya kulislerinde, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği’ne kimin oturacağı konuşuluyor. Bu isimlerden biri de Fatih Çekirge!

Hürriyet ‘Genel Yayın Yönetmenliği’ne “evet” dedi
16px
24px
30.01.2017 08:06
ABONE OLgoogle

Geçen yıldan bu yana dillendirilen bir isim Fatih Çekirge.

Hatta, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılmış ve  "Sanki gazetelerin Ankara temsilcileri genel yayın yönetmeni oluyormuş gibi bir algı var. Neden Antalya'dan ve İstanbul merkezden olmuyor" demişti. Çekirge’nin bu sözleri, “Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'in yerine geleceği sinyalini verdi” diye yorumlanmıştı.

Son dönemde medya kulisleri yine Fatih Çekirge’den bahsediyor.

Tam bu dönemde Hürriyet yazarı Fatih Çekirge yine mesaj gönderdi!

Fatih Çekirge, bugünkü “Madem sordunuz, ben de oyumu açıklıyorum, çünkü” başlıklı yazısında referandumda kullanacağı oyu açıkladı.

Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür’ün kendisine çağrı yaptığına dikkat çeken Fatih Çekirge yazısında, “Ben yıllardır başkanlık sistemini savunan birisi olarak elbette, ‘Evet’ diyorum” açıklamasında bulundu.

Çekirge, bir kez daha “Evet...” diyerek yazısını şöyle sonlandırdı:

“Daha onlarca nedenle ‘Evet’ diyorum. Ve ben buradan bir kişiye değil, bütün Türkiye’ye selam gönderiyorum. ‘Evet’ diyen de ‘Hayır’ diyen de bu memleketin evladıdır.”

Fatih Çekirge “evet” yazısıyla “Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği” için bir kez daha mesaj verdi. OdaTV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde