Hülya Hanım’la iyi arkadaşız

Hülya Hanım’la iyi arkadaşız

Hülya Avşar, önceki gece kendi arabasından inip Sadettin Saran"ın arabasına binerken görüntülendi.

Hülya Hanım’la iyi arkadaşız
16px
24px
18.12.2006 08:56
ABONE OLgoogle

Saran, gazetecilerin birlikte oldukları yolundaki sorularına "Evet Hülya Hanım"la iyi arkadaşız" diye cevap verdi.

Bir süredir beraber oldukları yönünde haberler ve söylentiler çıkan ünlü sanatçı Hülya Avşar ile işadamı Sadettin Saran, önceki akşam, otomobil içinde objektiflere yakalandı. Bir süredir evlenecekleri yönünde haber ve söylentiler çıkan Avşar ve Saran, önceki akşam, Hülya Avşar"ın evinin önünde otomobilin içinde samimi bir şekilde sohbet ederken görüntülendi.

Ünlü sanatçıyı evinden alırken görüntülenen Sadettin Saran, birliktelikleri konusundaki sorular karşısında kısa bir açıklama yaptı. Saran, "Hülya Hanım"la iyi bir arkadaşlığımız var, ama basında yer aldığı, yazıldığı gibi bir evlilik kesinlikle yok. Hülya Hanım"la iyi arkadaşız, iyi vakit geçiriyoruz. Bunun dışında bir şey söylemeyeceğim" dedi. Hülya Avşar ise aynı yöndeki sorulara "Ben artık özel hayatımla ilgili konuşmuyorum. Ancak mutlu olduğumu söyleyebilirim" demekle yetindi. İkilinin yılbaşı tatilini Londra"da geçireceği de öğrenildi.

Demirhan Hararlı/Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde