Hulusi Belgü koltuğunu korudu

Hulusi Belgü koltuğunu korudu

50 Milyar Dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'de 3’üncü dönem başladı!

Hulusi Belgü koltuğunu korudu
16px
24px
17.02.2015 12:20
ABONE OLgoogle
AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu Orjin Maslak’ta gerçekleştirildi. Sektörün önemli ve güçlü isimlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yönetim ve Danışma Kurulu, bundan sonraki süreçte de Alışveriş Merkezleri’nin her platformda temsilcisi olacak.
 
2013 - 2015 dönemini sonlandıran ve AVM sektörüne yön veren AYD, 2015 – 2017 döneminde de Başkan Hulusi Belgü ile devam etme kararı aldı.
 
AYD Başkanı Hulusi Belgü yeni dönem mesajında; “2015 yılında da sektör performansımızı arttırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz devlete olan katkımızı 20 Milyar TL’nin üzerine çıkarmak ve organize perakende sektörünün 110 Milyar Dolarlık büyüklüğün üzerine taşımak.  Bunun yanı sıra; modern, iyi tasarlanmış yeni AVM’ler ile birlikte bu yıl sektörümüzdeki istihdamı da 400.000’in üzerine çıkartmayı önemsiyoruz. Yabancı yatırımcıların en cazip bulduğu ve ciddi yatırımlar yaptığı bir sektör olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
 
AYD Olağan Genel Kurulu’nda % 70 asil üyenin katılımıyla yapılan oylamalarda oy birliği ile göreve seçilen yeni Yönetim Kurulu; bir önceki dönemde de başkanlık görevini sürdüren Multi Türkiye Yönetim Kurulu üyesi de olan Hulusi Belgü Başkanlığında, Nuri Şapkacı, Avi Alkaş, Coşkun Bayraktar, Fuat Atalay, Mustafa Cem Eriç, Aydın Yurdum, Mehmet Tevfik Nane, Ozan Balaban, Kemal Osman İllez, Hakan Kurt, Kazım Köseoğlu, Anthony Mehran Khoi, Gündüz Bayer, Nuh Acar, Levent Kirman, Artuğ Çetin, Yurdaer Kahraman, Hayal Olcay, Alison Greer Rehill Ergüven, Gökhan Çetinsaya, Orhan Murat İzci olmak üzere toplam 22 kişiden oluştu...
 
Genel Kurulu seçtiği yeni Danışma Kurulu üyeleri ise; Zafer Kurşun, Murat Özyeğin, Hüsnü Akhan, Özcan Tahincioğlu, Mustafa Bayraktar, Avni Çelik, Rıfat Hakan Kodal, Salih Bezci, Süleyman Çetinsaya ve Hüseyin Özdilek.
 
AYD Denetim Kurulu olarak; Halit Serhan Ercivelek, Mühibe Elif Germirli, Orhan Demir, Tülin Aydan Ormancı, Sami Milli, İhsan Gökşin Durusoy belirlendi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde