Hostese tecavüz eden işadamına hapis cezası

Hostese tecavüz eden işadamına hapis cezası

65 yaşındaki milyoner iş adamı, internet sitesi aracılığıyla tanıştığı bir hostesin içkisine ilaç atıp daha sonra da ona tecavüz etmekten suçlu bulundu.

Hostese tecavüz eden işadamına hapis cezası
16px
24px
27.11.2015 05:54
ABONE OLgoogle
İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan 65 yaşındaki milyoner iş adamı John Campbell, internet sitesi aracılığıyla tanıştığı bir hostesin içkisine ilaç atıp daha sonra da ona tecavüz etmekten suçlu bulundu.

Olaydan önce ismi basına açıklanmayan kadınla altı ay ilişki yaşadığını ve söz konusu günde de onunla rızasıyla ilişkiye girdiğini söyleyen Campbell, Amersham Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada jüriyi ikna etmeyi başaramadı.

Kurban verdiği ifadede sanığın ikram ettiği içkiyi içtikten sonra hastalanıp bilincini kaybettiğini ve kendine geldiğinde çıplak olduğunu söyledi.

Campbell'in kendisini gıda zehirlenmesi geçirdiğine ikna etmeye çalıştığını söyleyen hostes, Campbell'in içkisine uyuşturucu karıştırdığından şüphelendiğini ve havayolu çalışanlarına uygulanan rastgele uyuşturucu testlerinde sorun yaşamamak için gidip özel bir kurumda test yaptırdığını söyledi.



Doktorların vücudunda uyuşturucu kalıntılarının bulduğunu söyleyen kadın, bu bilgiyi edindikten sonra polise gidip şikayetçi olduğunu söyledi.

Hapis cezası alması beklenen Campbell'in kaderinin 18 Aralık'ta yapılacak duruşmada belli olacağı açıklandı.
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde