Hostes kıyafetlerinde en kötüsünü de görmüş olduk!

Hostes kıyafetlerinde en kötüsünü de görmüş olduk!

THY'nin üniforma hazırlıklarına ilişkin internete sızan fotoğraf gündem oldu. Sanal alem tepkilerle çalkalandı.

Hostes kıyafetlerinde en kötüsünü de görmüş olduk!
16px
24px
10.02.2013 10:13
ABONE OLgoogle

THY'nin üniforma hazırlıklarına ilişkin internete sızan fotoğraf gündem oldu. Sanal alem tepkilerle çalkalandı. Kıyafetleri hazırlayan modacı Dilek Hanif ise "Çalışmalarımızda bunun gibi bir yığın forma var. Henüz karar vermedik. Kabin memurlarının kıyafetleri böyle olmayacak" dedi

Türk Hava Yolları'nda üniforma polemiği... THY'nin kabin memuru üniforma hazırlıklarına ilişkin fotoğraf Twitter'den sızdırıldı... Modacı Dilek Hanif'e hazırlatılan üniformalar THY'de görev yapan hostes ve stewardlar tarafından beğenilmedi.

Tasarım çalışmaları devam eden üniformalara THY kabin memurları twitter ve Facebook üzerinden tepki gösterdi. Fotoğrafın internette yayılmasıyla birlikte, hem THY cephesi hem de Dilek Hanif'den birbiri ardına açıklamalar geldi.

THY Basın Müşaviri Ali Genç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu kıyafetlerin çalışmalardan bir tanesi olduğunun altını çizerken henüz karar verilmiş bir durum olmadığını söyledi.

Konuyla ilgili konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil de fotoğrafı görmediğini belirterek, "Türk Hava Yolları ne yaparsa iyi ve güzelini yapar. THY kostümlerle ilgili çalışmalar yapıyor, doğru. Twitter'daki resimleri görmediğim için birşey diyemem" ifadelerini kullandı.

Yedinci en şık

ÖTE yandan İngiliz uçak bileti arama motoru Skyscanner dünyanın en stil sahibi havayollarını seçti. 1200'den fazla kişinin katıldığı ankette THY üniformaları en şık yedinci kıyafet seçildi...

Etek boyu diz altı

FOTOĞRAFIN internete sızmasıyla birlikte eleştiri bombardımanına tutulan ünlü modacı Dilek Hanif de yaptığı açıklamada fotoğrafların çalışmalar sırasında çekildiğini dile getirirken şöyle devam etti:

"Bunun nasıl yayıldığını bilmiyorum. Çalışmalarımızda bunun gibi bir yığın forma var. Henüz hiçbiri üzerinde karar vermedik. Kabin memurlarının kıyafetleri böyle olmayacak. Tabi ki üniformaların üzerinde etnik çizgiler olacak. Bunlar tamamen çalışmalar."

Çok tartışılan etek boyu hakkında ise Hanif "Etek boyu standart diz altı seviyesinde olacak" ifadesini kullandı.

Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde