Hobi bahçelerinde geri adım yok!

Hobi bahçelerinde geri adım yok!

"Tarım arazileri üzerine yapılan ruhsatı, imarı olmayan tamamen kaçak yapılar. Zaten bunlarla ilgili yerel idarelerin işlem yapması gerekiyor"

Hobi bahçelerinde geri adım yok!
16px
24px
24.10.2020 09:03
ABONE OLgoogle

AK Parti'nin toplumun birçok kesimini ilgilendiren vergi ve amme alacaklarına ait geniş kapsamlı borç yapılandırmasıyla ilgili teklifinin detayları belli oldu.

HOBİ bahçeleri ile ilgili düzenlemeye ilişkin olarak konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Tarım arazileri üzerine yapılan ruhsatı, imarı olmayan tamamen kaçak yapılar. Zaten bunlarla ilgili yerel idarelerin işlem yapması gerekiyor. Mevcut mevzuatımıza aykırı bir şekilde hülle yoluyla kanunu etrafından dolanarak bu birinci sınıf tarım arazisini yapılaşmaya açıyorlar.

Bunu alan vatandaşlarımız tapusu, imar izni olmadığını biliyor. Bunu yapanlar da biliyor. Yerel yönetimlerin işlem yaptıkları var. Sanki hukuki yeni düzenleme getiriyormuşuz gibi bir algı oluşturmaya çalıştırıyorlar. Bunların hiçbiri doğru değil, Bunlar zaten yasak yapılıyor" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde