Hisarcıklıoğlu'na Pakistan Devlet Başkanı'ndan ödül

Hisarcıklıoğlu'na Pakistan Devlet Başkanı'ndan ödül

Karaçi'deki Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu toplantısına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ödül.

Hisarcıklıoğlu'na Pakistan Devlet Başkanı'ndan ödül
16px
24px
16.11.2019 13:04
ABONE OLgoogle

Pakistan Devlet Başkanı Dr. Arif Alvi, Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu toplantısına katılan TOBB Başkanı ve aynı zamanda İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkan Yardımcısı olan Rifat Hisarcıklıoğlu'na, İslam Ülkeleri arasındaki ticaretin gelişimine yaptığı katkılarından dolayı ödül verdi. Hisarcıklıoğlu, "Ödülü Türk iş dünyası adına aldım" dedi.

Hisarcıklıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İslam Ülkeleri arasındaki ticaretin gelişimine yaptığımız katkılardan dolayı Pakistan Devlet Başkanı Sayın @ArifAlvi tarafından tarafıma ödül tevdi edildi. Ödülü Türk iş dünyası adına aldım. Ödül töreninde yanımızda olan başta İslamabad Büyükelçimiz Sn @Mustafa_MFA olmak üzere, Karaçi Başkonsolosumuz Sn. Tolga Uçak, Oda ve Borsa Başkanlarımız ile kadın girişimcilerimize teşekkür ediyorum." diye yazdı. 

 

?ref_src=twsrc%5Etfw">November 15, 2019
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde