Hisarcıklıoğlu, hangi başkan adayı için açık çek verdi?

Hisarcıklıoğlu, hangi başkan adayı için açık çek verdi?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan..

Hisarcıklıoğlu, hangi başkan adayı için açık çek verdi?
16px
24px
21.05.2013 09:04
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan İbrahim Çağlar’a destek verdi.

Hisarcıklıoğlu, 22 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde yeni İTO Meclisi’nin daha sonra 29 Mayıs’ta ise yeni İTO Yönetim Kurulu’nun belirleneceğini hatırlatarak, “Arkadaşım ve dostum İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar da Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday. Kendisi gerek iş hayatında gerekse sivil toplum ve meslek örgütleri yönetiminde deneyimli. 2005-2009 arası TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye olarak görev yapmıştır ve başarılı işlere imza atmıştır. TOBB yönetiminde çalışma arkadaşım ve dostum İTO Başkanı Murat Yalçıntaş’tan alacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacağından eminim. İbrahim Çağlar’ın 2023 Türkiye hedefleri doğrultusunda önemli projelere imza atacağına inanıyorum” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde