Hisarcıklıoğlu: Türk iş dünyası Seba'yı unutmayacak

Hisarcıklıoğlu: Türk iş dünyası Seba'yı unutmayacak

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Süleyman Seba’nın Türk sporunda hiçbir zaman unutulmayacak büyük bir iz bıraktığını söyledi.

Hisarcıklıoğlu: Türk iş dünyası Seba'yı unutmayacak
16px
24px
14.08.2014 13:38
ABONE OLgoogle
Beşiktaş’ın efsanevi başkanı Süleyman Seba’nın vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Seba’nın Türk sporunda hiçbir zaman unutulmayacak büyük bir iz bıraktığını ifade etti.
 
Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
 
“Spor tarihimize, büyük başarıları, beyefendi kişiliği ve centilmenliği ile damga vuran efsanevi başkan Sayın Süleyman Seba’nın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. Seba, öncelikle futbolculuğu ile adını yazdırdığı Türk futboluna, Beşiktaş Başkanı olarak çok büyük hizmetler gerçekleştirdi.

1984 yılında devraldığı Beşiktaş Başkanlığını 16 yıl boyunca sürdüren Süleyman Seba, kısıtlı imkanlar içerisinde Beşiktaş Kulübüne çok şeyler kazandırdı. Şampiyonluklar ve kupaların yanı sıra kazandırdığı tesisler de büyük övgüye layıktır. Seba’nın duruşu ve centilmenliği, sadece Beşiktaşlıların değil, bütün sporseverlerin takdirini ve sevgisini kazanmıştır.
 
Türk iş dünyası adına, Sayın Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına, Beşiktaş camiasına ve tüm sporseverlere başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde