Hisarcıklıoğlu: Gazeteciler toplumun ışığıdır.

Hisarcıklıoğlu: Gazeteciler toplumun ışığıdır.

Rifat Hisarcıklıoğlu, gazetecilerin toplumun ışığı olduğunu belirterek, ''O ışık ne kadar güçlü olursa yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz'' ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu: Gazeteciler toplumun ışığıdır.
16px
24px
10.01.2012 21:59
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, gazetecilerin toplumun ışığı olduğunu belirterek, ''O ışık ne kadar güçlü olursa yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz'' ifadesini kullandı.

      Hisarcıklıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin halkın dünyadaki gelişmelerden doğru ve hızlı bilgi sahibi olabilmesi için özveriyle çalıştıklarını kaydetti.

      Basının ''Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin vazgeçilmez bir parçası'' olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, ''Gazeteciler toplumun ışığıdır. O ışık ne kadar güçlü olursa bizler de yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz'' değerlendirmesinde bulundu.

      Basın sektörünün emekçilerinin ''Çalışan Gazeteciler Günü''nü içtenlikle kutladığını kaydeden Hisarcıklıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

      ''Gazetecilik, toplumun gelişmesinde çok önemli ve büyük sorumluluklar taşıyan bir meslek. Doğrusu, enformasyonun zayıf olduğu, halkın dünyadaki gelişmelerden doğru ve zamanında bilgilendirilemediği toplumların gelişmeleri de problemli ve zayıf olur. O bakımdan, artık teknolojinin en gelişmiş araçlarını kullanan, insanüstü gayretleriyle bu şerefli mesleği icra eden ve bizlerin önünü açan tüm fedakar gazetecilerimize hepimiz teşekkür borçluyuz.

      Cumhuriyetimizin 100. yılı için seçtiğimiz gelişmişlik hedeflerine ulaşmamızda sağlıklı, güçlü ve özgür bir basının çok önemli katkısı olacağının muhakkak ki farkındayız.

      Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası adına, çalışan gazetecilerimizin bu güzel gününü tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde