Hisarcıklıoğlu: ''Çıkrıkçılar yokuşundaki yangın, hepimizin yüreğini yaktı'

Hisarcıklıoğlu: ''Çıkrıkçılar yokuşundaki yangın, hepimizin yüreğini yaktı'

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tarihi Çıkrıkçılar Yokuşu'ndaki yangın neticesinde ortaya çıkan tablodan duyduğu üzüntüyü ifade etti

Hisarcıklıoğlu: ''Çıkrıkçılar yokuşundaki yangın, hepimizin yüreğini yaktı'
16px
24px
24.02.2012 10:16
ABONE OLgoogle

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tarihi Çıkrıkçılar Yokuşu'ndaki yangın neticesinde ortaya çıkan tablodan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, ''Çıkrıkçılar yokuşundaki yangın, hepimizin yüreğini yaktı. Esnafın yaralarının en kısa zamanda sarılacağına inanıyorum'' dedi.

      G-20 Toplantısı için Meksika'da bulunan Hisarcıklıoğlu, Çıkrıkçılar Yokuşu'ndaki yangına ilişkin yayımladığı mesajda, Başkent Ankara'nın ve ülke ekonomisinin önemli aktörlerinden olan Çıkrıkçılar Yokuşundaki esnafların talihsiz bir yangın sonucu yaşadığı mağduriyetin herkesi çok üzdüğünü belirtti. Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

      ''Başkent Ankara'nın tarihi alışveriş merkezlerinden Çıkrıkçılar Yokuşu'nda meydana gelen yangında 12 iş yerinin tamamen yandığı ve büyük maddi hasar meydana geldiği haberi hepimizi derinden sarstı. Devletimiz, milletimiz esnafımızın yanındadır. Yaşanan sıkıntıların elbirliğiyle, dayanışmayla en kısa sürede telafi edileceğine inancımız tamdır.

      Türk iş dünyası adına, Çıkrıkçılar Yokuşu esnafına ve bütün esnaf camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde