Hiç itiraz etmedi, hemen istifa etti...

Hiç itiraz etmedi, hemen istifa etti...

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü istifa etti

Hiç itiraz etmedi, hemen istifa etti...
16px
24px
30.01.2018 14:55
ABONE OLgoogle

Çorum'un AK Parti'li Belediye Başkanı Muzaffer Külcü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü görevinden istifa etti. 

AK Parti'li Külcü’nün istifasının ardından belediye meclisinin önümüzdeki günlerde toplanarak yeni belediye başkanını seçeceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU

Geçen yıllarda Çorum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmak suçlamasıyla yargılanan Külcü ile ilgili, kısa süre önce FETÖ’nün para kasası olarak MİT tarafından yapılan bir operasyonla Türkiye’ye getirilen Menduh Çıkmaz’ a 17-25 Aralık sonrası özel imar çıkartarak benzinlik arsası verdiği basına yansımıştı.  Erdoğan adı yolsuzluklara karışan başkanın istifasını istedi!

5 GÜN ÖNCE BAKANDAN ÖDÜL ALMIŞTI

Çorum’un AKP’li Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sportif faaliyetlere yaptığı katkılardan dolayı 2017 yılının en başarılı belediye başkanı seçilmişti.

Buhara Medya Grubu tarafından her yıl düzenlenen ödül töreni, 25 Ocak 2018 tarihinde Ankara’da Sheraton Otel’de gerçekleşmişti. Başta TBMM Başkanı İsmail Kahraman, çok sayıda siyasetçinin yanı sıra medya, iş ve sanat camiasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede Başkan Külcü, ödülünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun elinden almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde