Heyecan verici proje: Practical Luxury

Heyecan verici proje: Practical Luxury

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; inşaat dünyasında ses getiren projelerine bir yenisini ekliyor.

Heyecan verici proje: Practical Luxury
16px
24px
01.07.2015 09:35
ABONE OLgoogle
AE Arma-Elektropanç; ana müteahhitliğini Nurol GYO’nun üstlendiği Nurol Life projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 

Projenin elektromekanik (MEP) tesisat işleri kapsamında yer alan; trafo ve jeneratör sistemleri, AG dağıtım panoları, genel mahaller ve daireler aydınlatma armatürleri, genel mahaller ve daireler aydınlatma ve priz sortileri, genel mahaller ve daireler zayıf akım sortileri (data, telefon, TV), kuvvetli akım dağıtım kabloları, yatay ve riser busbar dağıtım sistemi, topraklama sistemi, UPS sistemi, zayıf akım kabloları, yangın ihbar ve acil anons sistemi, CCTV ve kartlı geçiş sistemi, daire Interkom sistemi, daireler ve genel mahaller TV sistemi, sıhhi tesisat, ısıtma soğutma tesisatı, havalandırma tesisatı, yangın tesisatı, doğalgaz tesisatı, bina otomasyon sistemi, testler, ayarlar ve işletmeye alma işleri AE Arma-Elektropanç tarafından gerçekleştirilecek. 

Modern mimari tasarımıyla bir residance’ın tüm ayrıcalıklarını heyecan verici detaylarla buluşturan Nurol Life projesi, lüks konseptini yeniden tanımlayarak “Practical Luxury” uygulamaları ile pratik ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Maslak Seyrantepe’de gerçekleştirilecek 50 katlı projede, stüdyo daireden 4+1’e kadar 440 adet kule daire, penthouse’lar, 26 adet teras ev, 50 adet ofis bulunuyor. Proje, toplam 145.000 m2 inşaat alanına sahip olacak. İç mimarisi Autoban tarafından üstlenilen projenin tasarımı ödüllü mimar Hakan Kıran’a ait. Türk Telekom Arena stadyumuna çok yakın mesafede bulunan Nurol Life metroya yürüme mesafesinde ve Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakın bir konumda bulunuyor. 

Projenin heyecan verici “Practical Luxury” uygulamaları arasında; misafirlerin konaklamaları için hazırlanan özel 'guest house'lar, sinema odası, dünya lezzetlerini ve sağlıklı besinleri kapıya getiren premium yemek hizmeti ve organik bahçe hizmeti, yoga-pilates stüdyosu, spa & sauna-buhar odaları, evcil hayvan bakımı, toplantı ve çalışma odaları bulunuyor.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde