Herkesin merak ettiği Çinli kim çıktı?

Herkesin merak ettiği Çinli kim çıktı?

Arda Turan'ın imza törenindeki Çinli ismin kim olduğu ortaya çıktı

Herkesin merak ettiği Çinli kim çıktı?
16px
24px
15.01.2018 15:38
ABONE OLgoogle

Arda Turan, Medipol Başakşehir ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında dikkatleri çeken Çinli bir isim vardı.

rda Turan'ın MedipolBaşakşehir'e transferinin  imza töreninde, sponsorluk yapan 3 yönetici de hazır bulundu. En dikkat çeken isim Çinli Ngai Hung Chiu oldu.

Kim olduğu merak edilen ismin Evershine Groop Holding Kurucu ortağı olduğu öğrenildi. Ngau Hung, Arda hayranı olduğunu belirtti.

Diğer sponsorlar ise Makro Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan ve Medipol Hastaneleri Başkan Yardımcısı Özer Koca'ydı. Medipol Başakşehirspor devre arasında kadroya kattığı Arda Turan'a sezon sonuna kadar 2 milyon Euro net ücret ödeyecek.

Gelecek sezon için ise Arda Turan 4 milyon Euro net ücret alacak. Ayrıca Arda Turan'ın satın alma opsiyonu da Medipol Başakşehir'de bulunuyor. Öte yandan Barcelona kulübü sezon sonunda Arda Turan'ı üçüncü bir kulübe satması halinde Medipol Başakşehir'e yüzde 20 bonservis payı verecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde