Herkes bunu merak ediyor! Koç ve Sabancı, Berat Albayrak'ın toplantısına neden katılmadı!

Herkes bunu merak ediyor! Koç ve Sabancı, Berat Albayrak'ın toplantısına neden katılmadı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bankacılar ve ekonomistlerle bir araya geldikten sonra iş dünyası temsilcileri ile buluştu. Toplantıya Koç ve Sabancı'nın katılmaması dikkat çekti..

Herkes bunu merak ediyor! Koç ve Sabancı, Berat Albayrak'ın toplantısına neden katılmadı!
16px
24px
25.07.2018 13:46
ABONE OLgoogle

Dolmabahçe'de yapılan görüşme için Bakan Albayrak, "Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak, politikalarımız kapsamında;orta vadeli programın hazırlanması için ekonomi alanındaki tüm paydaşlarımızla istişare toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Dün akademisyenler ile yaptığımız toplantının ardından bugün iş insanlarımız ve iş dünyamızdaki sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile bir araya geldik." dedi.

Toplantıya iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 

KOÇ VE SABANCI'NIN KATILMAMASI DİKKAT ÇEKTİ...

Türkiye'nin önde gelen iş insanları ve başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Türkiye'nin iki devi Koç ve Sabancı'nın Başkanları Ömer Koç'la Güler Sabancı'nın katılmaması dikkat çekti.

Daha önce defalarca Berat Albayrak'la biraraya gelen patronlar neden şimdi bu toplantıya katılmadı? Acaba davet mi edilmediler? Yoksa patronlar mı katılmadı? 

GÜLER SABANCI YURT DIŞINDA, ÖMER KOÇ'DAN HABER YOK

Edindiğimiz bilgilere göre Güler Sabancı'ya davet gitti. Ancak Sabancı yurt dışında olduğu için davete katılamadı. 

Peki Ömer Koç, Berat Albayrak'ın davetine neden gitmedi? Henüz Koç Holding'den konuyla ilgili bir açıklama gelmedi..

TOPLANTIYA KİMLER KATILMIŞTI

Toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, TİM Başkanı İsmail Gülle, TÜRSAB Başkanı Firuz Barboros Bağlıkaya'nın yanı sıra, işadamları Murat Ülker, Hüsnü Özyeğin, Ali Kibar, Vahap Küçük, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir, Ahmet Çalık, Bülent Eczacıbaşı, Ahmet Nazif Zorlu, Fuat Tosyalı, Hamdi Akın, Mehmet Ali Aydınlar, Hasan Çolakoğlu, Abdullah Tivnikli, Cemal Kalyoncu, Abdülkadir Konukoğlu, Mehmet Torun, Kazım Türker, Tuncay Özilhan, Ahmet Firuzhan Kanatlı ve Mehmet Cengiz'in katıldığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde