Her 10 Başarılı Şirketten 9’u Turkcell’le Çalışıyor

Her 10 Başarılı Şirketten 9’u Turkcell’le Çalışıyor

Turkcell olarak, kurumsal müşterilerimizin işlerinde verimliliği artıracak ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz.

Her 10 Başarılı Şirketten 9’u Turkcell’le Çalışıyor
16px
24px
17.05.2011 21:01
ABONE OLgoogle

Teknoloji artık iş hayatının vazgeçilmez bir parçası…

Turkcell olarak, kurumsal müşterilerimizin işlerinde verimliliği artıracak ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Kaliteli iletişimi en uygun fiyatla sunuyoruz. Türkiye’nin en büyük kurumsal müşteri yönetimi ekibiyle, şirketinizin maliyetlerinizi azaltıyor, gelirlerinizi artırıyor ve operasyonel risklerinizi en aza indiriyoruz.

Bunu nasıl yapıyoruz?

Kurumsal müşterilerimizin gerek duydukları mobil ve sabit iletişim çözümlerini farklı alternatifler yaratarak sunuyoruz. En ekonomik kampanya ve tarifeleri hayata geçiriyoruz. Toplu çözümlerimizle tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılıyoruz. Geniş ekosistemimiz sayesinde kurumsal müşterilerimizi güvenilir iş ortaklarımızla buluşturuyor, ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. İster 5 kişi çalışsın, ister beş bin kişi Türkiye’nin dört bir yanındaki şirketlere, konusunda uzman saha ekiplerimizle kaliteli hizmet götürüyoruz. Ödüllü Çağrı Merkezi’mizle, zaman ve mekândan bağımsız olarak gerekli bilgi ve desteği veriyoruz.

Biz durmadan işinizi büyütmek için çalışıyoruz; Türkiye’de her başarılı on şirketten dokuzu da bizimle çalışıyor.

Bu gururu bize yaşattığınız için teşekkür ederiz. İşinizin başarısı için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde