Hemington Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu

Hemington Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu

Hemington, bu sonbahar/kış için ilham kaynağı olarak Kuzey İngiltere ve İskoçya’yı seçti.

Hemington Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu
16px
24px
12.09.2018 10:17
ABONE OLgoogle

Hemington Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu’yla kalite bilinci yüksek erkekleri, trikonun kökleriyle buluşturuyor.

Binlerce yıllık geleneklerden güç alarak ama güncelden de kopmadan hazırlanan yeni koleksiyon, eşsiz bir harmanla karşınızda. Hemington, bu sonbahar/kış için ilham kaynağı olarak Kuzey İngiltere ve İskoçya’yı seçti. Ortaya zengin bir renk yelpazesine, özgün örmelere ve benzersiz rahatlığa sahip parçalar çıktı. Hemington’ın yeni koleksiyonuyla, aradığınız ve özlediğiniz doğallık en gerçek haliyle sizlerle buluşuyor.

Koleksiyonda kuzey denizlerinin koyu mavi tonları, yakut kırmızısı ve toprağın turuncuları ve kahverengileriyle tamamlanıyor. İskoçya kırlarının doğal yeşillerine camel renkleriyle eşlik edilerek erkeklerin aradığı olgun ritim yakalanıyor. Bu muhteşem renkleri, kökleri 4000 yıl öncesine kadar giden ve bugün de moda ikonu kabul edilen sayısız desen ve örme tekniği tamamlıyor.

Ekose, baklava, kar, Aran örme desenleriyle İngiltere adalarının ve İskoç klanlarının renkli tarihi, günümüzün modern yorumlarıyla işleniyor. Hemington’un kalite ve tasarıma olan bütüncül yaklaşımı, tüm bu renk, desen ve örme öğelerinin kusursuz bir birleşimle sunulmasını sağlıyor.

Yeni koleksiyonda kalite, şıklık ve konfor mükemmel bir uyum içinde karşımıza geliyor. Koleksiyondaki her parça, özünü insanlığın yüzlerce yıllık tecrübesinden alırken, Hemington’ın bugünkü mükemmel üretim teknikleriyle ortaya çıkıyor. Saf merino, kaşmir ve ipekten üretilen, nefes alan kazaklara, su itici ve soğuk geçirmeyen, içi astarlı triko spor montlar eşlik ediyor.

Seyahat severler için özel üretilen, dış hava ısısına bağlı olarak vücut ısısını dengeleyen ve kırışmayan ‘Traveler’ serisi IQ trikolar, yine konfor ve kaliteyi birlikte sunuyor. Kaz tüyü montlar soğuğa karşı mükemmel bir önlem olarak sunuluyor. Superfine pamuktan üretilmiş ütü gerektirmeyen (non-iron) gömlekler de şehirli hayatın gerektirdiği pratikliği sağlıyor.

İş hayatı için özgün bir seçenek olarak hazırlanan triko kruvaze ceketler, kaliteli tarz algısı yüksek erkekler için seçkin modellerle hazırlanıyor. Haftasonu rahatlığı arayanlar için flanel gömlek ve triko loungewear pantolon alternatifleri sunuluyor. Özel detaylara sahip kadife pantolonlar, süet yaka detaylı kazaklarla tamamlanıyor.

Hemington son olarak renkli bir sürprizle yeni koleksiyonunu zenginleştiriyor. Aspen Kapsül Koleksiyonu, yaklaşık 20 parçadan oluşan özel ve lüks bir kış koleksiyonu olarak raflarda yerini alıyor. Colorado’nun Aspen bölgesinden esinlenerek hazırlanan bu özgün koleksiyon, çok özel doku ve detaylara sahip giyim ve dış giyim alternatifleriyle geliyor.

Sofistike zevkler, doğallık ve rahatlık peşindeki erkekler için özel olarak hazırlanan Hemington Sonbahar/Kış 2018-2019 Koleksiyonu, günümüzden uzaklaşmadan geçmişe, köklerinize dokunmanızı sağlıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde