Hem manken hem fuhuş çetesi lideri

Hem manken hem fuhuş çetesi lideri

Kolombiya'nın Cartagena bölgesinde yaşayan manken Liliana del Carmen Campos Puello'nun küçük çocukları kandırarak onları fuhuşa zorlayan bir kartelin yöneticisi olduğu çıktı. La Madame lakaplı kadın gözaltına alındı.

Hem manken hem fuhuş çetesi lideri
16px
24px
25.08.2019 09:35
ABONE OLgoogle

Lüks bir hayat süren ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaşan 48 yaşındaki manken Liliana del Carmen Campos Puello’nun aslında insan ticareti yaptığı genç kızları ve çocukları kandırarak fuhuşa sürüklediği ortaya çıktı.

2018 yılında başlatılan “Operation Vesta” isimli soruşturma ile birlikte bağlantıları ortaya çıkan Puello gözaltına alındı. Cartagena’da 17 işbirlikçisiyle yargı karşısına çıkan Puello’nun çocukları kandırarak fuhuşa zorladığı açıklandı. Soruşturma sırasında Puello’nun çocuklara “sahiplerinin” isimlerini zorla dövme yaptırdığı ve lüks tekne ve otellerde partiler organize ettiği tespit edildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden kendini manken olarak tanıtan Puello’nun, yoksul ailelerden gelen yaklaşık 400 kız çocuğunu fuhuşa zorladığı ve bunu bir kartel haline getirdiği belirlendi. La Madame lakaplı suçlunun müşterileri arasında ünlü siyasetçi ve sanatçılar olduğu da açıklandı.

Puello’nun 2002 yılında da uyuşturucu ticaretinden dolayı ceza aldığı belirtildi. (Sözcü)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde