Helal seks shopta neler olacak?

Helal seks shopta neler olacak?

El Asira şirketinin, Suudi Arabistan’ın Mekke kentine Şeriat yasalarına uygun erotik ürünler satan bir "helal sex shop" açma hazırlığında olduğu açıklandı.

Helal seks shopta neler olacak?
16px
24px
22.04.2015 16:22
ABONE OLgoogle
Amsterdam merkezli El Asira şirketinin, Suudi Arabistan’ın Mekke kentine Şeriat yasalarına uygun erotik ürünler satan bir "helal sex shop" açma hazırlığında olduğu açıklandı.

Fas merkezli Alyaoum24 haber sitesi, şirketin kurucusu Abdelaziz Aouragh’ın uzun süredir Suudi Arabistan mağazasını açmak için çalışmalar yürüttüğünü ve mağazanın neredeyse açılış yapmaya hazır olduğunu söyledi.
 
AFP’ye konuşan Aouragh ise yeni mağazanın Suudi Arabistan’ın yerel adet ve yasalarına uygun olacağından emin olmak için hem ulemaya hem de Suudi Şeyhler’e danıştıklarını söyledi ve “Bizim piyasaya süreceğimiz ürünler şişme bebekler ya da vibratörler olmayacak. Ürünlerimiz seks ile ilgili olmayacak, atmosferi canlandırmayı ve erotizm duygularını artırmayı amaçlayacak” dedi. Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde