Hedefte yine Doğan var: Bu da mı gol değil Aydın Doğan?

Hedefte yine Doğan var: Bu da mı gol değil Aydın Doğan?

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Aydın Doğan’ı bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Barbaros Muratoğlu üzeriden hedef aldı.

Hedefte yine Doğan var: Bu da mı gol değil Aydın Doğan?
16px
24px
03.03.2017 07:47
ABONE OLgoogle

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Aydın Doğan’ı bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Doğan Holding Ankara İdari Temsilcisi Barbaros Muratoğlu üzeriden hedef aldı.

Murat Kelkitlioğlu, “Bu da mı gol değil Aydın Doğan!” başlıklı yazısında “Barbaros Muratoğlu ile FETÖ militanı firari eski Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın aynı dönemde, çok yakın tarihlerde Kosova Piriştine’de lüks bir sitede daire alarak komşu oldu” iddiasını ortaya attı.

Erdoğan, 'Bedeli ağır olacak' dedi, Doğan ve Hürriyet hisseleri çöktü

“Şimdi de Serkan Aydın’ı tanıyalım biraz!” diyen Kelkitlioğlu şunları yazdı:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası terör örgütü üyeliği suçundan 140 Yargıtay, 48 Danıştay üyesi hakkında gözaltı kararı almıştı. Hakkında gözaltı kararı alınan isimler arasında açığa alınan Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın da vardı. Gözaltına alınacağını öğrenen birçok FETÖ’cü hain gibi firar etti. Aydın, 14 Eylül 2016 tarihinde, yani hain girişimden 2 ay sonra Priştine Kalabria Bölgesi Shkupi Caddesi 'Prishtina Stars' Sitesi’nden 90 bin Euro karşılığında daire aldı.

Cem Küçük'ten Hürriyet'e tehdit: Tutuklanacaksınız

Barbaros Muratoğlu da, firari hakimle aynı siteden daha küçük bir daireyi 45 bin Euro’ya satın aldı.

Bunlar iddia değil tüm bu bilgiler Kosova Tapu ve Priştine Noter kayıtlarında mevcut.

Kırmızı bylockçu FETÖ’cü hainlerle iş tuttuğu savcılık makamlarınca da tespit edilen Muratoğlu’nun, firari FETÖ’cü hakimle komşu olmasını da mı tesadüfle açıklayacaksınız?

Firari FETÖ’cülerin kaçış adreslerinden biri olan, hain örgütün arsalar, gayrimenkuller, hatta daha yeni 5 milyon dolar ödeyerek üniversite satın aldığı Kosova’da, Aydın Doğan’ın adamı ile FETÖ’nün yargıdaki önemli bir isminin aynı siteden daire alması tesadüf olabilir mi?

Bu da mı gol değil Aydın Doğan?”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde