Hazine Bakan Yardımcısı Bülent Aksu, Türk Eximbank'ın Başkanı oldu

Hazine Bakan Yardımcısı Bülent Aksu, Türk Eximbank'ın Başkanı oldu

Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Bülent Aksu atandı.

Hazine Bakan Yardımcısı Bülent Aksu, Türk Eximbank'ın Başkanı oldu
16px
24px
15.05.2019 11:01
ABONE OLgoogle

Türk Eximbank'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, bankanın 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde alınan kararlar doğrultusunda Bülent Aksu'nun Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Tuna Turagay'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Enis Gültekin Yönetim Kurulu Üyesi/Genel Müdür Vekili, Osman Çelik'in Yönetim Kurulu Üyesi, Nail Olpak'ın Yönetim Kurulu Üyesi, İsmail Gülle'nin Yönetim Kurulu Üyesi, Fahriye Alev Arkan'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığı bildirildi. 

Bülent Aksu, aynı zamanda Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi. 

BİR YILDA NEREDEN NEREYE GELDİ

20 Temmuz 2016 ile 17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Turkcell'de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak görev yapan Aksu, bilanço ve kur riski yönetiminde uluslararası uygulamalarının yanı sıra, yatırımların finansmanına yönelik yenilikçi çözümleri ile Turkcell'e önemli katkılar sundu.

Aksu, 3 Ağustos 2018 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Bakan Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden 1996 yılında mezun oln Aksu veli ve 3 çocuk babası.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Aksu, Türk Telekom'dan Turkcell'e atandı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde