Hayati Yazıcı'dan Melih Gökçek'e: ''İş olsun diye görevden alınmadı

Hayati Yazıcı'dan Melih Gökçek'e: ''İş olsun diye görevden alınmadı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, MHP'nin Ankara’dan belediye başkanı adayı olacağı iddia edilen Melih Gökçek için "İş olsun diye görevden alınmadı" dedi.

Hayati Yazıcı'dan Melih Gökçek'e: ''İş olsun diye görevden alınmadı
16px
24px
25.10.2018 14:00
ABONE OLgoogle

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Melih Gökçek'in MHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği iddiasını yorumlayan Yazıcı, "Benim gündemimde böyle bir konu yok. Bu konularda biraz mesafeliyim. Onun için görüş bildirmeyeceğim" dedi.  MHP'den Melih Gökçek bombası

Hayati Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"-Sözünü ettiğiniz kişi, bizim partimizde belediye başkanlığı yaptı, görevini bırakması istendi. Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi. Bunun ötesinde bir yorum yapmayacağım."  Savcılık harekete geçti.. Gökçek ve Tuna’nın '15 Milyonluk' yolsuzluk kapışması

Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken, 2017 yılında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile görevden alınmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde