Havalimanında mini zirve

Havalimanında mini zirve

Başbakan Erdoğan, 2 bakanı ve Topbaş'la bir buçuk saat ne konuştu?

Havalimanında mini zirve
16px
24px
09.02.2009 23:50
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan Ankara'ya gitmek için akşam saatlerinde geldiği Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda mini bir zirve yaptı. Başbakan Erdoğan bakanlarla görüşürken, Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer bir televizyon kanalının ana haber bülteninde açıklama yapıyordu. Erdoğan, yaklaşık 1,5 saat havalimanında kaldıktan sonra Ankara'ya gitti.

İstanbul Atatürk Havalimanı VIP Salonu'na saat 17.40'ta gelen Başbakan Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile mini bir VIP zirvesi yaptı. Erdoğan'ın, televizyon kanallarında ana haber bültenlerinin sunulduğu saatte havalimanında bulunduğu sırada, Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer canlı yayında açıklama yapıyordu. VIP Salonu'nda yaklaşık 1,5 saat kalan Erdoğan, saat 19.25'te eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Günay ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan ile birlikte Ankara'ya gitti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde