Havalimanında 24 saati 15’TL’ye otopark

Havalimanında 24 saati 15’TL’ye otopark

1500 araçlık İSPARK Atatürk Havalimanı otoparkı 24 saat 15 TL’ye hizmet verirken Havalimanına 10 dakikada bir ücretsiz servis de kalkıyor.

Havalimanında 24 saati 15’TL’ye otopark
16px
24px
28.06.2016 08:47
ABONE OLgoogle
Park Et Devam Et projesi kapsamında  hizmete açılan Atatürk Havalimanı otoparkı yoğun ilgi görüyor.

Özellikle bayram ve yaz tialillerinde sürücüler uzun süreli uçuşlarda araçlarını İSPARK’a bırakıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede olacak otoparkın 24 saat ücreti  15 TL ve yolcular ücretsiz ring servisiyle taşınıyor.

İSPARK otoparklarında yoğunluk yaşanıyor

Her gün binlerce kişinin yolculuk yaptığı havaalanlarında otopark ücretleri dudak uçuklatıyor. Havaalanlarına araçlarıyla gelen sürücüler alternatif otopark alanı bulmakta güçlük çekiyor. Uzak yerlere araç park etmenin zorluğu da sürücüleri fahiş fiyatlar ödemek zorunda bırakıyor. Bir haftalık ve daha fazla yolculuklarda ödenen ücret ise 600 TL’yi geçiyor.İSPARK’ın P+R sistemi ile sürücülere hem ücret hemde servis hizmeti ile büyük kolaylık sağlanıyor. 

Vatandaşların ödediği yüksek ücretlere İSPARK, park et devam et sistemiyle çözüm buluyor. Otoparkların ücreti düşük tutulurken yakın noktalarda açık otoparklar hizmete sunularak uzak mesafe kavramı da ortadan kaldırılıyor. İstanbul genelinde en büyük otopark işletmecisi konumunda olan İSAPARK toplu taşıma istasyonlarına yakın noktalarda otopark ücretlerini düşük tutuyor. Havalimanlarına yakın yerlerde otopark açarak ücretleri düşük tutan İSPARK, hem rekabet ortamı oluşturuyor hem de 24 saati 15 TL karşılığında otopark hizmeti veriyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde