Hatay'da terör saldırısı! Can kaybını polis önledi

Hatay'da terör saldırısı! Can kaybını polis önledi

Amanos dağlarından Türkiye’ye eylem amaçlı gelen iki PKK’lı terörist, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak polise ateş açtı.

Hatay'da terör saldırısı! Can kaybını polis önledi
16px
24px
26.10.2020 18:26
ABONE OLgoogle

Hatay'ın İskenderun ilçesinde canlı bomba kendini patlattı. Patlamanın ardından terör örgütü mensupları ile polis arasında çatışma çıktı.

Amanos dağlarından Türkiye’ye eylem amaçlı gelen iki PKK’lı terörist, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde uygulama noktasında dur ihtarına uymayarak polise ateş açtı. Teröristlerin peşine düşen polis ekipleri zanlıları İskenderun İlçesinde sıkıştırdı.

Burada çıkan çatışmada teröristlerden biri ölü olarak ele geçirildi. Bölgeye çok sayıda özel harekat timi sevk edilirken diğer teröristin de etkisiz hale getirilmesi için çatışmanın sürdüğü öğrenildi.

Ölü ele geçirilen teröristlerden birinin üzerindeki bombanın da çatışma esnasında patladığı öğrenildi

PAYASTA KONTROL NOKSATINA SALDIRI

İskenderun'da canlı bomba patlatan PKK terör örgütü mensupları aynı saatte Payas ilçesinde Jandarma'nın kontrol noktasına silahlı saldırıda bulundu. Çıkan çatışmada bir astsubay yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Payas ilçesinde jandarma uygulama noktasına kimlikleri belirlenemeyen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi.

Uygulama noktasında görevli askerlerin karşılık vermesi ile yaşanan sıcak çatışmada 1 astsubay yaralandı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır.Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde