Hasta haberlerinden sonra Erdoğan yurda dönüyor

Hasta haberlerinden sonra Erdoğan yurda dönüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meksika ziyaretinin 2. günündeki programlarını iptal ederek yurda dönme kararı aldı.

Hasta haberlerinden sonra Erdoğan yurda dönüyor
16px
24px
13.02.2015 08:15
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meksika ziyaretinin 2. günündeki programlarını iptal ederek yurda dönme kararı aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları seyahatin yarıda kesilmesinin özel bir nedeninin olmadığını, sadece gezinin kültürel kısmının iptal edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin 21:00 sıralarında Türkiye'de olması bekleniyor.
 
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada  "Meksika programının kültürel boyutu olmayacak. Bu değişikliğin özel bir nedeni yok. Konu resmi temasların bitimi akabinde yurda dönmeyi yeğlemekten ibaret" denildi.
 
Meksika'nın başkenti Meksiko'da bugün gün boyu resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın da Teotihuacan piramitlerini ziyaret etmesi planlanıyordu. Erdoğan'ın, bu akşam GRUMA Şirketi Başkanı Juan Antonio Gonzalez'in, onuruna vereceği yemeğin ardından, temaslarını tamamlayarak, Türkiye'ye dönmeyi yeğlediği öğrenildi.

ERDOĞAN İÇİN ISITICI ARANMIŞTI

Küba'da Erdoğan ile aynı otelde kalan oyuncu ve sunucu Berna Laçin twitter hesabından 33 derece olan ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan için ısıtıcı arandığını yazmıştı...

Doktorlardan alınan bilgilere göre; vücudunda enfeksiyon bulunan hastaların sıcak havada bile ateşleri yükseliyor ve üşüme, titreme görülebiliyor... Bu nedenle Erdoğan üşüdüğü için ısıtıcı aranmış olabilir.

Küba'da 33 derecede üşüyen Erdoğan'ın hastalığı ne?
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde